torstai 12. heinäkuuta 2012

Meikkipussi


Kangas: Sinelli
Kaavat/ohje: Tildan tapaan
Tuonne päälikankaan ja vuorin väliin tuli levyvanua, meikkipussi on siis tosi tukeva ja ihanan pehmeä.Tälläkertaa en kuitenkaan ollut täysin tyytyväinen lopputulokseen, kohdensin vetoketjun vähän huonosti. Älkää siis katsoko kovin tarkkaan. Pistin napit peittämään epäsiistejä kohtia, mutta loppujen lopuksi napitkin näyttävät vähän hölmöiltä tuossa. No, ensi kerralla paremmin :)
Mutta toi kangas -i h a n a!

4 kommenttia:

 1. Kerkesit tämänkin jo tehdä. Tosi kiva pussukka! Ja kuvissa näyttää oikein hyvältä. Ei näy mitään virheitä.

  VastaaPoista
 2. Tääkin oli aika nopea tehdä loppujenlopuksi. Kuvat ei kerro ihan koko totuutta, mutta pienet virheethän kuuluu asiaan :)

  VastaaPoista
 3. Noniin, vihdoin ja viimein mäkin pääsen kommentoimaan!! :D Se jotenki liitty mun sekopäiseen firefoxiin mikä ei sit suostunu ees päivittyy tai mitään, mut oon nyt sitten chromen käyttäjä tästä lähin ja hyvin toimii! ;)

  Mut siis, huippua et sul on tää blogi ja et oot oikeesti innostunu ompelee ym! <3 :) Ja tää meikkilaukku on ihan yhtä siistin näkönen ku laukkukin, vaikka yritin tarkkaa katsoa joitain virheitä muka :D Ja musta noi napit just on suloset! :)

  Tosi hienoja on myöskin uudempien postausten tekeleet, ja pöksyt on ihan mahtavat, mun mielestä parasta on ompelukoneen omistajuudessa on just se et voi muokkailla ja tehä vanhoista jotain kivaa uutta, aina ei tarvii olla uudet kankaat ja valmiit kaavat, vaan just vanhoista vaatteista matskuu ja ite tehtyjä kaavoja muista vaatteista tms! :) Upeet siis.. :)

  Niin ja jos mun ompelukone ei rupee toimii pikkuhiljaa ni tiiän kyl kenel teetän kaikki ompelutoiveet, haha ;D

  -Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, ihanaa että kommentointi vihdoin onnistui!:)

   Kiitos kehuista! :) On kyllä ollut ihan sairaan kiva nyt ommella ja tää blogi on tietysti vielä lisämauste hommaan. Toivotaan, että innostus jatkuu..

   Mä mielellään ompelen mitä haluat jos vaan osaan yms. Et toiveita vaan kehiin :)

   Poista